Koronavírus-járvány

Árván maradt a koronavírus miatt egy 21 éves újpesti vízilabdázó és a 14 éves húga - videó

Családi tragédiák: mindkét szülőjüket elvesztették.

2021.04.03 06:07ma.hu

Teljesen árván maradt a koronavírus miatt egy 21 éves újpesti vízilabdázó és a 14 éves húga. Egy évvel ezelőtt az édesanyját, csütörtök pedig az édesapját is elvesztette a testvérpár. A tragédiát tovább súlyosbítja, hogy most már saját magukról is gondoskodniuk kell és a kislány még általános iskolás. Botond pedig a sport mellett egyetemre jár, dolgozni még nem tud.

Besenyszögön is árván maradtak

Két héten belül meghalt az édesapjuk és az édesanyjuk is koronavírus-fertőzés miatt. Egy nyolcadikos és egy kilencedikes kislány maradt árván Besenyszögön. Előbb a 48 éves apa betegedett meg, aztán a 41 éves felesége. Mindketten kórházba kerültek, de nem tudták megmenteni őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.