Koronavírus-járvány

Rendőrt hívtak a kijárási tilalom idején házibulizó Juventus-focistákra

A Juventus három labdarúgóját, Weston McKennie-t, Paulo Dybalát és Arthur Melot a járványhelyzet kapcsán meghozott intézkedések megsértése miatt megbüntette az olasz rendőrség.

2021.04.01 19:35MTI

A Juventus három labdarúgóját, Weston McKennie-t, Paulo Dybalát és Arthur Melot a járványhelyzet kapcsán meghozott intézkedések megsértése miatt megbüntette az olasz rendőrség.

A három labdarúgó szerda este az amerikai McKennie torinói lakásában bulizott, körülbelül húsz személy társaságában.

A városban a korlátozásoknak megfelelően tilos ilyen jellegű összejöveteleket tartani, és 22 órától hajnali 5-ig kijárási tilalom van érvényben.

A buliról a szomszédok értesítették a rendőrséget, akik 22.30 körül érkeztek a helyszínre, és pénzbírsággal sújtották a lakásban tartózkodókat.

Olasz sajtóhírek szerint személyenként 400 euró (145 ezer forint) volt a bírság, amely aligha érinti érzékenyen a három futballistát, akikre viszont büntetés vár klubjuktól is.

Friss hír még az olasz bajnoki címvédőnél, hogy Leonardo Bonucci és Merih Demiral koronavírustesztje is pozitív lett. A 33 éves Bonucci az olasz válogatottól tért vissza, és szolgáltatott a csütörtök reggeli rutinellenőrzés során pozitív mintát. A Juventus közlése alapján Bonucci otthonában karanténba vonult. A török nemzeti együttesnél számításba vett Demiral mintája múlt pénteken lett pozitív, és azóta egy speciális repülőgéppel már visszatért Torinóba, ahol a klub hoteljében van elszigetelve. Mindkét játékosnak tíz napig kell karanténban maradnia. A Serie A tabelláján harmadik csapatukra ebben az időszakban három bajnoki összecsapás vár: szombaton a Torino elleni városi derbi, majd jövő héten előbb a Napoli elleni rangadó, utána pedig a Genoa elleni találkozó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.