Koronavírus-járvány

Koronavírus: kórházba került Hegedűs Csaba olimpiai bajnok

A volt sportoló jelenlegi állapota nem megfelelő, de egyelőre nem kellett lélegeztetőgépre kötni.

2021.03.24 16:05ma.hu

A 72 éves olimpiai, világ- és Európa-bajnok volt birkózó, Hegedűs Csaba egy múlt héten készített PCR-teszt alapján elkapta a koronavírust, írja a Blikk. Múlt hét szerdán a véroxigénszintje pedig már annyit romlott, hogy kórházba kellett szállítani.

A volt sportoló jelenlegi állapota nem megfelelő, de egyelőre nem kellett lélegeztetőgépre kötni.

Hegedűs Csaba már a múlt heti, a Magyar Birkózó Szövetség 100. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségre sem tudott elmenni, mert rosszul érezte magát.

Az egykori birkózó az 1972-es müncheni olimpián a kötöttfogásúak 82 kilogrammos súlycsoportjában szerzett aranyérmet, ami a magyar olimpiai csapat 100. aranyérme.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.