Sport

Bajnokok Ligája - Gyorsan fogynak a bérletek a Ferencváros hazai mérkőzéseire

A Ferencváros kedden az FC Barcelona otthonában kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligája főtábláján, ahol legutóbb 25 évvel ezelőtt szerepelt.

2020.10.19 20:12MTI

Rohamosan fogynak a bérletek a Ferencváros labdarúgócsapatának hazai Bajnokok Ligája-mérkőzéseire.

Igaz András, a Groupama Arénát üzemeltető cég, a Ferencváros marketingügynöksége, a Sport Five Hungary Kft. ügyvezető igazgatója arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a jegyértékesítés első napján 3084 BL-bérlet talált gazdára. Egyelőre a klub azon hűséges szurkolói vásárolhattak csak, akik a legutóbbi és a mostani idényben és szezonbérlettel rendelkeznek, és a koronavírus-járvány miatt bekövetkezett zárt kapus mérkőzések miatt nem kértek visszatérítést. Ez a 4100 drukker még kedden is előnyben részesül, és lehetősége van arra, hogy megvásárolja bérletét. Érdekesség, hogy a legjobb helyekre szóló, kiemelt ellátással járó, több százezer forintos VIP-bérleteket már mind eladták.

A Ferencváros első csoportmérkőzését jövő héten a Dinamo Kijev ellen még a Groupama Arénában játssza, ide a lezárások és az európai szövetség (UEFA) különböző előírásai miatt 5200 bérletet értékesíthet a klub, ezt követően pedig átköltözik a Puskás Arénába, ahová a Juventus és a Barcelona elleni összecsapásokra nagyságrendileg körülbelül még 10 ezer talál gazdára.

A leghűségesebb szurkolókat követően szerdán az a további, nagyjából 700 drukker vásárolhat a mindhárom mérkőzésre érvényes bérletekből, akik idén és tavaly is bérletesek voltak, őket egy nappal később követik majd a szurkolói kártyával rendelkezők.

A Ferencváros kedden az FC Barcelona otthonában kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligája főtábláján, ahol legutóbb 25 évvel ezelőtt szerepelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.