Sport

Bolgár-magyar - Tizenkétezer néző lehet a stadionban

Minden néző csak testhőmérséklet-mérés után léphet az aréna területére, ahol számos kézfertőtlenítő áll majd rendelkezésre.

2020.10.06 01:30MTI

A Bolgár Labdarúgó Szövetség (BFSZ) 12 ezer jegyet hoz forgalomba a csütörtök esti, magyar válogatott elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre.

A BFSZ honlapjának hétfői beszámolója emlékeztet, hogy az európai szövetség csütörtökön úgy döntött, a versenyrendszerébe tartozó mérkőzéseken a stadionok 30 százalékos kihasználtsággal fogadhatnak nézőket, de vendégszurkolók egyik helyszínen sem lehetnek.

A szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban összesen 12 ezren, szektoronként négyezren lehetnek majd az Egészségügyi Minisztérium, valamint az Ifjúsági és Sportminisztérium jóváhagyásával.

Minden néző csak testhőmérséklet-mérés után léphet az aréna területére, ahol számos kézfertőtlenítő áll majd rendelkezésre. A lelátón kötelező lesz az arcmaszk viselése, valamint a távolságtartás. Akik ezeket nem tartják be, azokat eltávolítják a stadionból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.