Sport

Kajak-kenu vk - Lehetnek nézők a hétvégén a Maty-éren

A szervezők a szabályok betartását és a szurkolók testhőmérsékletét érintésmentes hőmérővel a verseny ideje alatt ellenőrizhetik.

2020.09.21 17:50MTI

A szervezőbizottság a múlt hétvégén, ugyancsak a Maty-éri pályán rendezett Olimpiai Reménységek Versenyének tanulságait is mérlegelve úgy döntött, hogy várja a szurkolókat a péntektől vasárnapig sorra kerülő szegedi gyorsasági kajak-kenu világkupára.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) a közösségi oldalán hétfőn azt írta: arra kérik a nézőket, hogy a pálya területén belül ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra, a gyakori kézmosásra, a kihelyezett kézfertőtlenítők használatára és arra, hogy lehetőség szerint viseljenek olyan maszkot, amely a szájukat és az orrukat is elfedi.

A főlelátón csak minden második számozott helyre szabad leülni - közölték hozzátéve, hogy a szervezők a szabályok betartását és a szurkolók testhőmérsékletét érintésmentes hőmérővel a verseny ideje alatt ellenőrizhetik.

A vk-ra a belépés ingyenes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.