Koronavírus

Azonnali hatállyal felfüggesztették a kézilabda-edzéseket Csurgón

Azonnali hatállyal felfüggesztették az edzéseket a Csurgói KK élvonalbeli férfi kézilabdacsapatánál, mert koronavírussal fertőzött játékosokat találtak a keretben.

2020.09.17 18:47MTI

"Az eddig elvégzett PCR-tesztek során nálunk is születtek pozitív eredmények" - áll a somogyi klub honlapjának csütörtöki közleményében.

A csurgóiak azonnali hatállyal felfüggesztették az edzéseket, és az esetleges kontaktszemélyek (stábtagok, játékosok) is karanténba vonultak, amelyet csak két negatív teszteredménnyel hagyhatnak el.

A Csurgói KK három vereséggel kezdte az élvonal új idényét, szombaton pedig az újonc Veszprém-Felsőörs otthonában lépett volna pályára, ám a találkozó a veszprémi klub közösségi oldalának csütörtök délutáni tájékoztatása szerint elmarad. A rövid közleményből az is kiderül, hogy a csurgóiak közül három kézilabdázó fertőződött meg koronavírussal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.