Koronavírus

Karanténba került a teljes szegedi kézilabda-csapat

Egy darabig nem lesz se edzés, se meccs.

2020.09.14 16:01ma.hu

Pozitív lett a koronavírustesztje a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapat szűkebb környezetébe tartozó egyik személynek hétfőn, emiatt mindenkit, aki a klubnál kapcsolatba került vele, elkülönítettek.

Ebbe a körbe tartozik a felnőttcsapat teljes kerete, stábjának tagjai, valamint a velük érintkezésben lévő munkatársak, akiknek a teszteléséről már intézkedtek. Mindannyian hatósági karanténban várják az eredményt.

"Ennek következtében felnőtt keretünk edzései és egyéb hivatalos eseményei felfüggesztésre kerültek" - közölte a klub, amely azt is jelezte, hogy értesítették a járványügyi hatóságokat, a magyar és az európai sportági szövetséget és az ellenfeleiket is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.