Járvány

BL-selejtező - Minden koronavírusteszt negatív lett a Fradi ellenfelénél

Az európai szövetség előírásainak megfelelően a keret összes játékosát, valamint a szakmai stáb tagjait is ellenőrizték.

2020.09.11 18:31MTI

Minden koronavírusteszt negatív eredményt hozott a horvát Dinamo Zagreb labdarúgócsapatánál, amely szerdán a Ferencváros otthonában szerepel a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában.

A zágrábi klub honlapjának pénteki beszámolója szerint az európai szövetség előírásainak megfelelően a keret összes játékosát, valamint a szakmai stáb tagjait is ellenőrizték. A következő tesztelésre vasárnap kerül sor, majd kedden utazik a csapat Budapestre.

Hétfőn látott napvilágot, hogy a Dinamo egyik játékosa megfertőződött a koronavírussal, de a klub nem nevezte meg a fertőzött futballistát.

A harmadik körös párharcok egy - zárt kapus - mérkőzésen dőlnek el. A győztesek a selejtező negyedik fordulójába jutnak, a vesztesek pedig az Európa-liga selejtezőjének utolsó fordulójába kerülnek.

Az FTC-Dinamo Zagreb mérkőzés továbbjutója az azeri Qarabag vagy a norvég Molde együttesével játszik majd a főtáblára jutásért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.