Egy nagycsapat sem menekülhet

Huszti Szabolcs gólt lőtt a Milannak

Huszti a Bayern és a Real után a Milan hálóját is bevette. A magyar válogatott légiósa egy büntető után volt eredményes, kimaradt tizenegyese után a kipattanót juttatta a vendégek kapujába.

2009.01.22 12:39mlsz.hu

A holland kupa szerdai nyolcaddöntőjében a Babos Gáborral felálló NEC Nijmegen a Vermes Krisztiánt soraiban tudó Sparta Rotterdamot fogadta. Bár a vendégek már a 2. percben vezetést szereztek, a NEC a második félidő 10. percére megfordította az állást, és 2-1-es győzelmével továbbjutott a következő körbe. Bodor Boldizsár szintén 90 percet töltött a pályán, mégsem játszotta végig az alacsonyabb osztályú Lienden elleni hazai mérkőzést, mert a rendes játékidő leteltéig nem született gól, így hosszabbításban dőlt el a továbbjutás. A ráadásban már érvényesült a házigazdák nagyobb tudása, és végül 2-0-ra legyőzték ellenfelüket.

A német élvonalban még nem kezdődött el a tavaszi szezon, Huszti Szabolcs együttese, a Hannover azonban így is nagy érdeklődésre számot tartó meccset játszott: a Milant fogadta felkészülési találkozón. A sztárokat (Beckham, Ronaldinho, Flamini, stb.) felvonultató vendégek a 10. percben hátrányba kerültek, amikor is éppen Huszti Szabolcs volt eredményes. Az olaszok végül 3-2-re nyertek, de a magyar szélső így is büszke lehet teljesítményére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.