Lovassport

Nemzeti Vágta - Várhatóan 120-130 település lovasa áll majd rajthoz az előfutamokon

A lovasok idén országszerte nyolc településen mérhetik össze tudásukat, köztük két új helyszínen, Vácdukán és Orosházán is.

2020.08.14 03:30MTI

Várhatóan 120-130 település lovasa áll majd rajthoz az idei Nemzeti Vágta vasárnap kezdődő előfutamain - mondta Szotyori Nagy Kristóf versenyigazgató az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.

A lovasok idén országszerte nyolc településen mérhetik össze tudásukat, köztük két új helyszínen, Vácdukán és Orosházán is.

A versenysorozat vasárnap a Festetics-futammal kezdődik Gyenesdiáson. A nyolc elővágta után alakul ki a mezőny, minden helyszínről az első négy helyezett indulhat a budapesti döntőben október 10-11-én a Hősök terén - mondta a versenyigazgató.

A versenyigazgató kiemelte: ha az októberi járványhelyzet úgy kívánja, az eseményt közönség nélkül rendezik meg, de a programok televíziós közvetítésen követhetők lesznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.