Sport

Három csigolyája tört és a bordái is megrepedtek - edzés közben szenvedett balesetet Fetter Erik

Edzés közben érte súlyos baleset a 20 éves kerékpárost.

2020.08.13 04:15MTI

Edzés közben balesetet szenvedett Fetter Erik, a Kometa-Xstra országúti kerékpárosa, súlyos sérülései miatt pedig véget ért a szezonja.

A 20 éves sportoló Facebook-oldalán számolt be arról szerda este, hogy felkészülés közben hirtelen elé hajtott egy kisbusz, esélye sem volt a lassításra, így "beleszállt". Hozzátette, a hibázó sofőr egyből mindent megtett, hogy a lehető leggyorsabban ellássák.

Fetternek a kulcscsontja, három csigolyája tört el, megrepedtek a bordái, illetve felületi sérüléseket szenvedett, várhatóan csütörtökön műtik meg.

A fiatal bringás - aki az augusztus 29-én rajtoló Tour de Hongrie-n is indult volna -, ahogy ő fogalmazott, pár napja élete sikerét érte el, amikor múlt pénteken a Tour de l'Ain nevű háromnapos viadal első szakaszán ötödik lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.