Szörnyű

Sín tartja a brutálisan összevert magyar focista állkapcsát

Busai Attilát egy ferencvárosi szórakozóhelyen verték össze.

2020.08.10 12:17ma.hu

Múlt szerdán súlyos sérüléseket szenvedett a Ferencváros korábbi futballistája, Busai Attila, akit egy ferencvárosi szórakozóhelyen brutálisan megvertek. A játékosnak több helyen is eltört az arccsontja, melyet műteni is kellett.

"Nem tudok beszélni, sín van a számban! Ma döntenek az orvosok, hogy meddig tartanak bent" - írta hétfőn a Borsnak Busai, aki ennél többet nem kívánt elárulni sem a verés körülményeiről, sem az állapotáról.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen, mert a rendelkezésre álló adatok szerint 2020. augusztus 5-én 21 órakor egy IX. kerületi szórakoztatócentrumban egyelőre ismeretlen tettesek bántalmaztak egy férfit, aki nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett - közölte korábban a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.