Sport

A nagy ünneplés közben összetörte a trófeát a Zenit csapatkapitánya - videó

Branislav Ivanovic, a Zenit csapatkapitánya véletlenül összetörte a labdarúgó Orosz Kupa trófeáját a szombati döntő után.

2020.07.26 11:54MTI

"Mindannyian hallhattátok, hogy sikerült leejtenem és összetörnöm a kupát, amiért szeretnék bocsánatot kérni" - írta közösségi oldalán a Chelsea korábbi játékosa.

A bajnoki címvédő szentpétervári csapat a szombati, jekatyerinburgi döntőben az FK Himki együttesét győzte le 1-0-ra. Az üvegből készült trófeát Ivanovic vette át, ám néhány másodperc múlva kicsúszott a kezéből és a gyepen darabokra tört.

A 105-szörös szerb válogatott hátvéd annyira megilletődött, hogy helyette a csapattársai szedték fel a nagyobb szilánkokat, majd folytatódott az ünneplés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.