Sport

Elhalasztották a pályakerékpáros országos bajnokságot

A koronavírus-járvány miatt bizonytalan a nemzetközi szövetség pontszerző versenyeinek megrendezése, valamint változtak az edzőtáborok időpontjai.

2020.07.14 18:07MTI

Elhalasztották a pályakerékpáros országos bajnokságot, amelyre ezen a héten, péntektől vasárnapig került volna sor.

A magyar szövetség honlapjának keddi híradása szerint azért döntöttek a halasztás mellett, mert a koronavírus-járvány miatt bizonytalan a nemzetközi szövetség (UCI) pontszerző versenyeinek megrendezése, valamint változtak az edzőtáborok időpontjai.

Hangsúlyozták, hogy a verseny új dátumáról hamarosan döntenek, de a járvány várható második hulláma miatt nehéz olyan időpontot találni, amely minden induló számára elfogadható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.