Sport

Daganatos betegsége után ismét tünetmentes Gianluca Vialli

Gianluca Vialli, a Chelsea korábbi labdarúgója, majd vezetőedzője daganatos megbetegedése után ismét tünetmentes.

2020.04.13 22:30MTI

Az 55 éves sportember először 2018-ban beszélt róla nyilvánosan, hogy egy évvel korábban legyőzte a hasnyálmirigyrákot. A Sky Sports vasárnapi beszámolója szerint tavaly kiújult a betegsége, de 17 hónap és újabb két kemoterápiás kezelés után megint tünetmentes.

Vialli játékosként a Chelsea, a Juventus és a Sampdoria csatáraként érte el sikereit - nyert például Bajnokok Ligáját, KEK-et és UEFA Kupát is -, a londoni klub vezetőedzőjeként pedig KEK-et, FA Kupát, Ligakupát, illetve angol és európai Szuperkupát is. Jelenleg az olasz válogatott szakmai stábjában dolgozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.