Labdarúgás

Eltiltások a Honvéd-Haladás meccsen történt dulakodás miatt

Négy játékost tiltott el a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a Budapest Honvéd-Szombathelyi Haladás szerdai Magyar Kupa-találkozón történtek miatt.

2020.02.13 20:22MTI

A nyolcaddöntős párharc első mérkőzésének lefújása után az Illovszky Rudolf Stadion gyepén dulakodás, lökdösődés történt, "pályára nem illő jelenetsor" játszódott le. Ennek nyomán a hazaiaktól Kálnoki-Kis Dávidot, a vendégektől pedig Jagodics Márkot kiállította a játékvezető. Ők - klubjuk honlapjának beszámolója szerint - kétmeccses eltiltást kaptak a fegyelmi testülettől, azaz a visszavágó mellett csapatuk továbbjutása esetén ki kell hagyniuk a negyeddöntő első találkozóját is.

A fővárosiak részéről Davide Lanzafame, míg a szombathelyiektől Szekér Ádám kapott egy kupameccsre szóló büntetést.

A mérkőzést a Budapest Honvéd nyerte 1-0-ra. A visszavágót jövő szerdán rendezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.