Újabb részletek

Jogosítvány nélkül vezetett a volt NB I.-es focista halálát okozó taxis

Halgas Tibor volt az áldozata a szerdán a Ferihegyi úton történt végzetes frontális balesetnek.

2020.02.06 09:10ma.hu

Az eddig edzőként dolgozó egykori labdarúgó autójába egy szabálytalanul előző taxis rohant bele a reptérre vezető gyorsforgalmi úton. Az ütközéstől Halgas Tibor autója a szalagkorláton átpördülve az oldalára fordulva állt meg. Többen azonnal odarohantak, tartották a járművet a tűzoltók megérkezéséig. Ők pillanatok alatt kiszabadították a sportolót, aki azonban a mentőben életét vesztette - írja a Blikk.

A lap értesülése szerint a taxis nem is vezethetett volna, mert büntetőpontjai miatt bevonták a jogosítványát. Tudomásuk szerint a rendőrség a kórházban vette őrizetbe a baleset okozóját, aki szintén megsérült.

A Ferencváros, a DVTK és a Videoton egykori NB I-es labdarúgója az utóbbi időben edzőként dolgozott. A Pilisi Labdarúgóklubnál a felnőttekkel foglalkozott, egy másik csapatnál pedig kisgyerekekkel. Kedd este is tréningről tartott hazafelé, a tragédia előtt nem sokkal tette ki egyik játékosát Vecsésen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.