Sport

Meghökkentő jelenet: a kapufára ragadt a labda a kézi-Eb-n

Ilyet azért ritkán látni.

2020.01.21 08:36ma.hu

A címvédő spanyol válogatott 37-28-ra legyőzte Fehéroroszországot az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában hétfőn Bécsben. A MOL-Pick Szeged spanyol játékosai közül a jobbátlövő Jorge Maqueda hat, a balátlövő Joan Canellas egy gólt dobott.

A meccsnek az első félidőben volt egy igazán különös jelenete is. Canellas egyik dobása után a labda a kapufára ragadt. Mint ismeretes, a kézilabda elengedhetetlen kelléke a vax, mely a kellő tapadást segíti, ám úgy látszik, ilyen jelenetet is elő tud idézni.

A fehéroroszok jót nevettek, az európai szövetség pedig viccesen megkérdezte tweetjében, hogy vajon ez volt-e a torna legnagyobb védése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.