Kosárlabda

Már nem Csirke Ferenc a PVSK-Veolia vezetőedzője

Az együttes sorozatban hét bajnoki mérkőzésén maradt alul.

2019.12.30 07:30MTI

A PVSK-Veolia kosárlabdacsapata felmentette a munkavégzés alól Csirke Ferenc vezetőedzőt.

A pécsi klub vasárnap honlapján emlékeztetett, hogy az együttes sorozatban hét bajnoki mérkőzésén maradt alul - szombaton a címvédő Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vendégeként kapott ki 101-69-re -, ezért hétfőtől már nem Csirke Ferenc felel a csapat szakmai munkájának irányításáért.

Hozzátették: a szakember "klubban való további foglalkoztatásáról, vagy szerződésének közös megegyezéssel történő felbontásáról később egyeztetnek".

A PVSK-Veolia az első hat bajnoki összecsapását megnyerte, azóta viszont hétszer kikapott. Az Európa Kupában ősszel egy győzelemmel és öt vereséggel csoportja utolsó helyén végzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.