Tenisz

Babos Tímea a páros világbajnok a nemzetközi szövetségnél

A Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős szerezte meg a 2019-es világbajnoki címet a Nemzetközi Tenisz Szövetségnél (ITF).

2019.12.18 16:00MTI

Az egy hete a női versenyeket szervező WTA-nál is a legjobbá választott duó az idén döntőt játszott az Australian Openen, majd a Roland Garroson diadalmaskodott, később pedig megvédte címét az évzáró WTA-világbajnokságon.

A magyar szövetség honlapján emlékeztet arra, hogy az ITF 1996 óta tünteti ki az év legjobbjait a világbajnoki címmel női párosban. Babost először díjazta az ITF, Mladenovicnak viszont van már egy ilyen címe, 2016-ban Caroline Garcia párjaként lett világbajnok.

Magyar részről előzőleg csak Gálfi Dalmát tüntette ki az ITF, ő 2015-ben lett világbajnok a junior lányok között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.