Jégkorong Erste Liga

NHL-legenda fiával erősített a Hokiklub Budapest

A jégkorong Erste Ligában szereplő Hokiklub Budapest leigazolta Jeremy Brodeurt, az észak-amerikai profiligában (NHL) 22 évig védő Martin Brodeur fiát.

2019.12.12 01:30MTI

"Szerettem Amerikában játszani, viszont szerettem volna egy új helyen kipróbálni magam, leginkább Európa volt a cél. Úgy érzem ez egy jó lehetőség a számomra, és szeretném is kihasználni minden percét" - idézte a klub honlapja a 23 éves kapust, aki az amerikai SPHL-ben szereplő Peoria Rivermen csapatától érkezett Magyarországra.

Martin Brodeur 22 szezont játszott az NHL-ben, a New Jersey Devilsben 21 idényt töltött el, háromszor nyert Stanley-kupát. A kanadai válogatottal 2002-ben és 2010-ben olimpiai bajnok, 1996-ban és 2005-ben pedig világbajnoki ezüstérmes volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.