Nem lesz meccs Portsmouth-ban és Fulham-bem

Premier League: fagyott focipályák, több meccs elmarad

A pályák fagyos talaja miatt nem rendezik meg a Portsmouth-Manchester City és a Fulham-Blackburn Rovers mérkőzéseket szombat délután az angol labdarúgó Premier League-ben.

2009.01.10 15:41MTI

Az éjszaka során a kikötővárosban és a londoni kerületben is mínusz 7 fokos hideget mértek, és a bírók néhány órával a (magyar idő szerint 16 órára kiírt) kezdés előtt mindkét helyen játékra alkalmatlannak minősítették a pályát. 

Egyelőre nem tudni, hogy a Gera Zoltánt is foglalkoztató Fulham és a Portsmouth mikorra hozza rendbe a gyepszőnyeget. 

A Premier League
módosított 21. fordulója: szombat: Aston Villa-West Bromwich Albion 13:45 ó Arsenal-Bolton Wanderers 16 Everton-Hull City 16 Middlesbrough-Sunderland 16 Newcastle United-West Ham United 16 Stoke City-FC Liverpool 18:30 

Vasárnap: Wigan Athletic-Tottenham 14:30 ó 
Manchester United-Chelsea 17 óra

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.