Oroszország

Moszkvában agyonlőtték a thai boksz háromszoros örmény világbajnokát

A 40 éves férfit szerdán gyilkolták meg több lövéssel az orosz főváros délnyugati kerületében, amint egy házból kilépve az autójához tartott.

2019.11.14 11:05MTI

Ismeretlen támadó agyonlőtte Moszkvában Asot Boljan örmény thai bokszolót, a sportág háromszoros világbajnokát - közölte csütörtökön az orosz központi Nyomozó Bizottság (SZK).

A 40 éves férfit szerdán gyilkolták meg több lövéssel az orosz főváros délnyugati kerületében, amint egy házból kilépve az autójához tartott. A támadó elmenekült a helyszínről.

Boljan a profi kick-box világszövetség bajnoki címének háromszori elnyerése mellett 17 nemzetközi versenyt is megnyert. Ő volt az Örmény Sportszövetségek Világegyesületének elnöke, valamint a sport érdekeltségű moszkvai Karat vállalat vezérigazgatója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.