Túladagolás

Túladagolta a gumicukrot, elájult a repülőn az NBA-játékos

Mentőket kellett hívni.

2019.11.09 12:22ma.hu

Egy játékos rosszul lett csütörtök éjszaka, ezért sürgősségi mentőket kellett hívni a Miami Heat nevű NBA-s kosárlabdacsapat repülőjéhez.

Andy Slater amerikai sportújságíró az esettel kapcsolatban a Twitteren azt írta, hogy a csapat egyik sztárjához, Dion Waitershez kellett kihívni az orvosokat. A játékos ugyanis túladagolta a gumicukrot, és elájult, amikor a gép landolt. Ezután állítólag magától ébredt fel. Érdekes, hogy az újságíró tweetjében a gumicukor idézőjelben szerepel. Ez azt is jelentheti, hogy nem az édességtől lett rosszul a játékos, hanem annak füves változatától.

Az ügyet kivizsgálják, a repülő személyzetét meghallgatják.

A Miami Heat nem kommentálta az esetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.