Autósport

WTCR - Már nem Michelisz Norbert vezet összetettben

Michelisz Norbert, a Hyundai magyar pilótája a 13. helyen végzett a túraautó-világkupa (WTCR) Japánban zajló versenyhétvégéjének első futamán szombaton, ezért az összetettben az első helyről a másodikra került.

2019.10.26 12:24MTI

A WTCR honlapjának beszámolója szerint Michelisz Norbert a 17. helyről indult, és végül négy pozíciót javított. A mezőny másik magyar tagja, Tassi Attila 22. lett. A szuzukai futamot az első helyről indult argentin Esteban Guerrieri nyerte, aki így összetettben 13 ponttal vezet Michelisz előtt.

A világkupa vasárnap két futammal folytatódik Japánban, az elsőn Michelisz az első rajthelyről, a másodikon pedig a tizedik pozícióból indulhat majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.