Siker

Moszkvai tenisztorna - Babosék az elődöntőben

Az első helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős győzött a párosok negyeddöntőjében a moszkvai keménypályás tenisztorna egymillió dollár (300 millió forint) összdíjazású női versenyében.

2019.10.16 16:07MTI

A vb-címvédő magyar-francia duó a viadal honlapja szerint a Nadja Kicsenok, Raluca Olaru ukrán-román kettőssel csapott össze szerdán, és 35 perc alatt hozta a nyitószettet.

A második felvonás kiegyenlítettebb küzdelmet hozott, 6:5-nél Babosék két mérkőzéslabdát elszalasztottak, majd a rövidítésben három játszmalabdát hárítottak, mielőtt értékesítették harmadik meccslabdájukat. A találkozó 1 óra 42 percig tartott.

Eredmény:
női páros, negyeddöntő:
Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 1.)-Nadja Kicsenok, Raluca Olaru (ukrán, román) 6:3, 7:6 (10-8)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.