Sport

Világítási próba volt hétfő éjjel a Puskás Arénánál - elment a körzetben a közvilágítás

Az ELMŰ hibabejelentő vonalán megerősítették, hogy Zugló érintett részén valóban áramkimaradás volt a közvilágításban.

2019.10.15 14:16ma.hu

Világítási próba volt hétfő késő este a Puskás Arénánál, a környéken elment a közvilágítás. Az arra lakók jelezték, hogy a volt Népstadion helyén heteken belül elkészülő új budapesti focistadion, a Puskás Aréna világításának tesztelésekor hétfő este megszűnt a közvilágítás a környék utcáin. A közösségi médiában több fotó is jól mutatta, mennyire látványos a sötét utca mögött fényárban úszó, vadonatúj stadion. Az ELMŰ hibabejelentő vonalán megerősítették, hogy Zugló érintett részén valóban áramkimaradás volt a közvilágításban.

Az új stadion hangberendezéseinek szeptemberben volt a próbája, a környéken lakókat akkor azzal trenírozták, hogy egy hétköznapon este nyolctól hajnali fél 3-ig ugyanazt a Rammstein-számot bömböltették nekik. A Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja (KKBK) Nonprofit Zrt. később műszaki hibára hivatkozott és elnézést kért - írta az Index.

A Puskás Aréna avatása november 15-én lesz, a magyar fociválogatott Uruguay ellen játszik barátságos meccset. A főváros új, 67 ezer fős futballarénája mintegy 160 milliárd forintba került.

Index olvasói fotó


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.