Atlétkai vb

Hihetetlen bénázást mutatott be a kínai váltó, ki is zárták őket - videó

Teljesen összezavarodtak.

2019.10.06 14:25ma.hu

Meghökkentő jelenetnek lehettek szemtanúi a dohai atlétikai vb női 4x100 méteres döntőjének nézői. A kínai váltó teljesen összezavarodott, hiába próbálták menteni a menthetőt, nem sikerült nekik szabályosan végigvinni a botot.

A gondok ott kezdődtek, hogy csapat harmadik tagja, Kung Ling-vej Ko Man-csinak adta volna át a botot, ám túlfutottak a váltózónán. Ezután visszakocogtak a váltózóna legelejére, majd némi tanácstalanság után Vej átadta a botot Man-csinak. Utóbbi rájött, hogy a váltózóna elé mentek, tehát végül is zónán kívül váltottak, megtorpant, majd csak Vej noszogatására startolt el. 25 másodperccel a győztes után értek célba.

A váltás még másodjára sem volt szabályos, így a csapatot végül kizárta a zsűri.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.