Extrémsport

Ezúttal egy frankfurti toronyházat mászott meg a 'francia Pókember'

Újabb mutatvánnyal hívta fel magára a figyelmet a 'francia Pókemberként' emlegetett Alain Robert, aki szombaton Frankfurtban mászott meg egy 153 méteres toronyépületet.

2019.09.28 14:13MTI

A hasonló akcióiról ismertté vált 57 éves sportember a Skyper toronyra kapaszkodott fel, leereszkedése után - szokás szerint - azonnal őrizetbe vették.

Szemtanúk szerint hozzávetőleg 20 perc alatt mászott fel a 38 emeletes felhőkarcolóra.

Alain Robert legutóbb augusztusban Hongkongban hívta fel magára a figyelmet toronymászással, akkor azonban politikai üzenetet is közvetített, és megbékélést sürgetett a Kínához tartozó különleges közigazgatási területen, amelyet elhúzódó társadalmi válság sújt a demokráciapárti tüntetők és a kormányzat közötti szembenállás miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.