Sport

Ölben kellett levinni a pályáról a magyar férfi kézilabda-válogatott irányítóját

Súlyosan megsérült.

2019.09.02 13:44MTI

Súlyosan megsérült Juhász Ádám, a magyar férfi kézilabda-válogatott irányítója, ezért ki kell hagynia a januári Európa-bajnokságot.

A Grundfos Tatabánya KC irányítóként és balszélsőként is bevethető játékosának térde szombaton az SBS-Eger otthonában 30-28-ra megnyert bajnoki mérkőzés vége előtt tíz másodperccel sérült meg.

Juhászt ölben kellett levinni a pályáról, és klub honlapjának hétfői híradása szerint később az alapos orvosi vizsgálatok megállapították, hogy részleges oldalsó és teljes elülső keresztszalag-szakadást szenvedett. Műtéte pénteken lesz.

A 23 éves kézilabdázó körülbelül hat hónapig nem léphet pályára az EHF Kupa-résztvevő Tatabánya csapatában, valamint a magyar válogatottban. A nemzeti együttes a januári svéd-norvég-osztrák közös rendezésű Európa-bajnokságon Oroszországgal, Izlanddal, valamint az olimpiai és világbajnoki címvédő Dániával szerepel azonos csoportban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.