Vízilabda

Az olimpiai bajnok Dusko Pijetlovic Szolnokon folytatja

Olimpiai, világ- és Európa-bajnok centert szerződtet a szerb Dusko Pijetlovic személyében a Szolnok vízilabdacsapata.

2019.08.17 01:30MTI

A vlv.hu oldal - a szolnokiak által megerősített - híre szerint a pólós a szétesőben lévő Dinamo Moszkvától érkezik Magyarországra. A megállapodás úgy szól, hogy Pijetlovic a következő klubszezont játssza végig a Szolnok csapatának tagjaként.

Kovács István szakmai igazgató elmondta, hogy a center jelenleg Moszkvában tárgyal elengedésének részleteiről, ugyanis elvben még egy évig szerződés köti őt a Dinamóhoz.

Az Újvidéken született, 34 éves szerbnek olimpiai aranya mellett két olimpiai bronzérme is van, emellett kétszeres világbajnok, ötszörös Európa-bajnok. Moszkvába szerződése előtt a belgrádi Partizan, majd az olasz Pro Recco színeiben érte el legnagyobb klubsikereit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.