Labdarúgás

Európai Szuperkupa - Tizenegyesekkel nyert a Liverpool

A Bajnokok Ligája-győztes FC Liverpool szerdán 2-2-es döntetlent követően tizenegyesekkel 5-4-re legyőzte az Európa-ligában címvédő Chelsea-t a labdarúgó európai Szuperkupáért kiírt isztambuli mérkőzésen.

2019.08.15 07:26MTI

A londoni csapat világbajnok francia csatára, Olivier Giroud találatával a 36. percben szerzett vezetést, a második félidő elején aztán Sadio Mané egyenlített. A ráadásban a szenegáli csatár ismét betalált, ám ezúttal a Chelsea is egyenlíteni tudott Jorginho büntetőjével. A tizenegyesrúgásokban a Liverpool bizonyult jobbnak, mivel az ötödik sorozatban Tammy Abraham lövését Adrián kivédte.

Az FC Liverpool sikerével története során negyedszer hódította el a trófeát 1977, 2001 és 2005 után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.