Tenisz

Balázs Attila és Piros Zsombor is nyolcaddöntős Cordenonsban

Balázs Attila és Piros Zsombor is nyolcaddöntőbe jutott az olaszországi Cordenonsban zajló 69 ezer euró (22 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztornán.

2019.08.14 20:30MTI

Az ATP honlapja szerint a harmadikként rangsorolt Balázs Attilának az első fordulóban nem kellett pályára lépnie, így szerdán az olasz Federico Arnaboldi legyőzésével (6:1, 6:3) kezdte szereplését egyesben, következő ellenfele pedig a 15. helyen kiemelt argentin Francisco Cerundolo lesz.

Piros Zsombor az első körben a spanyol Gerard Granollers-Pujolt búcsúztatta (6:3, 6:1), majd a tizedikként rangsorolt horvát Nino Serdarusic ellen nyert (6:3, 7:5), a nyolcaddöntőben pedig a hatodik kiemelt szlovén Blaz Kavcic vár rá.

A két magyar játékos párosa szintén jól kezdte a tornát, a svéd Markus Eriksson és a brazil Felipe Meligeni Rodrigues Alves duójának legyőzése (6:2, 6:2) után a másodikként rangsorolt Nikola Cacic, Antonio Sancic szerb, horvát kettős következik majd a negyeddöntőben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.