Vizes vb

Budapest rendezheti a 2027-es világbajnokságot

Budapest rendezheti a 2027-es olimpiai kvalifikációs vizes világbajnokságot, erről a vizes sportágakat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA döntött vasárnap a dél-koreai Kvangdzsuban.

2019.07.21 12:14MTI
MTI/Kovács Tamás

Julio Cesar Maglione, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) elnöke Budapest felirattal a kezében a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 21-én. Budapest rendezheti a 2027-es olimpiai kvalifikációs vizes világbajnokságot, erről a FINA döntött a dél-koreai vizes világbajnokság helyszínén.

MTI/Kovács Tamás

Julio Cesar Maglione, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) elnöke és Fürjes Balázs, a pályázat vezetője, Budapest fejlesztéséért és a nemzetközi sportpályázatokért felelős államtitkár (b-j) Budapest felirattal a kezükben a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 21-én. Mellettük Sam Ramsay, a FINA alelnöke (j4), Wladár Sándor olimpiai bajnok, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke (b2), Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszó (b4), Kemény Dénes volt szövetségi kapitány (j3), Vári Attila kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke (b6), Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja (j5), Gyárfás Tamás, a Nemzetközi Úszószövetség, a FINA alelnöke (j2), Molnár Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a FINA vízilabda bizottságának tagja (j).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.