Sport

Vizes vb - Varga Dénesnek eltört az ujja, valószínűleg vége a vb-jének

A válogatott az egyik legfontosabb játékosát veszítette el.

2019.07.17 05:11MTI

Varga Dénes, a magyar férfi vízilabda-válogatott csapatkapitánya ujjtörés miatt a folytatásban nagy valószínűséggel már nem játszhat a kvangdzsui világbajnokságon.

Az olimpiai és világbajnok játékos a szövetség tájékoztatása szerint hétfőn, az Új-Zéland ellen 24-4-re megnyert nyitómérkőzésen szenvedett sérülést a lövő kezén, miután a rivális egyik játékosa - nem szándékosan - megrúgta az egyik ujját.

Varga Dénes kiválásával a válogatott az egyik legfontosabb játékosát veszítette el, ráadásul Märcz Tamás szövetségi kapitány dolgát nehezíti, hogy ilyenkor már nincs mód cserére, azaz egy emberrel kevesebbel számolhat a torna hátralévő részében.

A magyar együttes legközelebb szerdán, közép-európai idő szerint 4.10 órakor, az Európa-bajnoki ezüstérmes spanyolok elleni ugrik medencébe, a találkozó tétje a szinte biztos csoportelsőség lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.