Úszás

Átadták a Kiserdei Tanuszodát Füzesgyarmaton

Füzesgyarmaton ünnepélyes külsőségek közepette átadták a Kiserdei Tanuszodát. A pénteki avatáson jelen volt Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Bere Károly polgármester és Kovács József országgyűlési képviselő.

2019.06.22 00:30ma.hu
hirdetés

Az ünnepi műsort követően az épület felszentelését Hüse József katolikus plébános végezte el, majd a szalagátvágást követően a Gyarmati Dezső Úszó-Vízilabda SE tagjai mutatkoztak be.

A létesítményben helyet kapott egy 15x25 méteres - 1,90 méter mély - úszómedence, egy 6x10-es tanmedence, továbbá egy-egy női és férfi öltöző, külön akadálymentes mosdó és öltöző, valamint az épület üzemeltetéséhez szükséges egyéb helyiségek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.