Labdarúgás

Marco Giampaolo lett az AC Milan vezetőedzője

Az 51 éves szakvezető szerződése két idényre szól, de később 2022 nyaráig meghosszabbítható.

2019.06.19 20:29ma.hu

Marco Giampaolo lett az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője.

A klub honlapjának szerdai beszámolója szerint az 51 éves szakvezető szerződése két idényre szól, de később 2022 nyaráig meghosszabbítható.

Giampaolo már 270 mérkőzésen tevékenykedett vezetőedzőként a Serie A-ban: korábban volt a Cagliari, a Siena, a Catania, a Cesena, a Brescia, az Empoli és a Sampdoria trénere is.

Elődje, a 2017 novemberében kinevezett Gennaro Gattuso május végén jelentette be, hogy további két évig érvényes szerződése ellenére távozik a kispadról.

Ivan Gazidis, az AC Milan vezérigazgatója múlt pénteken jelentette be, hogy Zvonimir Boban szakmai igazgatójaként, Paolo Maldini pedig technikai igazgatóként dolgozik idén nyártól a klubnál.

A csapat az ötödik helyen fejezte be az élvonal előző idényét, így a következő szezonban az Európa-ligában lesz érdekelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.