Eredmény

Strandröplabda ob - A Lutter, Szombathelyi kettős nyerte a szezon első versenyét

A nőknél a címvédő Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra páros győzelmét hozta a strandröplabda országos bajnokság első, csepeli fordulója.

2019.06.03 00:32MTI

A június végi olimpiai kvalifikációs Kontinentális Kupára készülő kettős a fináléban a Czene Adrienn, Hackl Szilvia duót győzte le két játszmában. A dobogó harmadik fokára Háfra Dominika és Szabó Dorottya állhatott fel.

A férfiaknál címvédő csapat mindkét tagja, Hajós Artúr és Stréli Bence is bejutott a döntőbe, ugyanakkor a tavalyi nyár óta ők már nem alkotnak egy párt: a csepeli finálét utóbbi nyerte új párjával, Oláh Botonddal, míg Hajósnak és Benkő Balázsnak ezúttal az ezüstérem jutott. A bronzérmet a francia Vincent Lacombe és Takács Gergely szerezte meg.

A további bajnoki fordulókat Siófokon, Tatán és Dunaújvárosban rendezik, majd a döntőt - amelyben nemenként a 16-16 legtöbb pontot gyűjtő páros szerepelhet - az elmúlt évekhez hasonlóan a Lupa-tónál bonyolítják le.

Eredmények, döntő:

férfiak:
Oláh, Stréli-Benkő, Hajós 2-1 (16, -21, 13)

nők:
Lutter E., Szombathelyi Sz.-Czene, Hackl 2-0 (17, 12)

Az MKB-Pannónia strandröplabda országos bajnokság további programja:
június 14-16.: Siófok, Plázs
július 5-7.: Tata, Tópart sétány 13.
július 19-21.: Dunaújváros, Strand út 2.

döntő:
augusztus 3-4.: Budapest, Lupa-tó

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.