Siker

Szkander Eb - Nyolc magyar érem Görögországban

A magyar válogatott nyolc érmet szerzett a görögországi szkander Európa-bajnokságon, a felnőtt mezőnyben Barzsó Henrietta, Kovács Caroline és Kovács Péter állt dobogóra.

2019.05.23 23:30ma.hu

Kovács Caroline a nők 70 kilogrammos kategóriájában jobb kézzel ezüstérmet nyert. Barzsó Henrietta a 60 kilogrammosok között bal kézzel bronzéremmel zárt, akárcsak Kovács Péter a 85 kilogrammosoknál, aki ugyancsak bal kézzel volt eredményes - a Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) tájékoztatása szerint.

A magyarok a kontinensbajnokságon - az összes kategóriát beleszámítva - 28 fős csapattal vettek részt. Az Eb-n 31 ország legjobbjai álltak asztalhoz.

"Úgy gondolom, hogy számunkra nagyon jól sikerült ez az Európa-bajnokság. Mindenki a maximumot hozta magából. Terveink szerint az idei világbajnokságra egy nagyobb csapattal készülünk majd. A vb egyébként októberben lesz Konstancán" - nyilatkozott Csabai Attila, a Magyar Szkander Szövetség elnöke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.