Tragédia

Irányított véradást tartanak Gereben Lívia számára

A család tájékoztatása szerint a KSC Szekszárd közelmúltban leukémiával diagnosztizált 19 éves játékosa, Gereben Lívia mielőbbi gyógyulásához a kezelés folyamán többször vérre van szükség. Ahhoz, hogy a vérellátás folyamatos és biztosított legyen, tisztelettel kérnek mindenkit, hogy lehetőség szerint irányított véradás keretében, vércsoporttól függetlenül adjon vért.

2019.05.22 17:37ma.hu

Irányítottan vért adományozni kizárólag az Országos Vérellátó Szolgálatnál, annak honlapján feltüntetett fix helyszíneken és időpontokban, továbbá az OVSZ vagy a Magyar Vöröskereszt által kampányszerűen szervezett véradások keretében lehet az alábbi betegadatok megadásával:

Név: Gereben Lívia
Születési hely, idő: Kecskemét, 1999.11.05.
TAJ: 116614609
Intézmény:
Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet
Szent László Telephely 22. épület
1097 Budapest, Albert Flóriát út 5-7.

Egyesületünk a véradás egyszerűsítése és gördülékenyebbé tétele miatt a Magyar Vöröskereszt Tolna Megyei Szervezetével együttműködve direkt helyi véradást is szervez Livi megsegítésére:

Helyszín: Szekszárd Városi Sportcsarnok (7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3.)
Időpont: [Egyeztetés alatt, hamarosan közöljük!]

Forrás: kscszekszard.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.