Labdarúgó NB I

Harmadszor sem bírt egymással az Újpest és a Honvéd

Az Újpest gól nélküli döntetlent játszott a vendég Budapest Honvéddal a labdarúgó OTP Bank Liga a 29. fordulóban szombaton.

2019.04.20 19:10ma.hu

OTP Bank Liga, 29. forduló:
Újpest FC-Budapest Honvéd 0-0
Szusza Ferenc Stadion, 3884 néző, v.: Andó-Szabó
sárga lap: Pauljevic (44.), Balázs B. (53.), Traoré (78.), illetve Fousseni (19.)

Újpest: Pajovic - Pauljevic, Litauszki, Ristevski, Balázs B. - Kovács L., Onovo - Zsótér, Rácz (Nagy D., 64.), Beridze (Simon, 81.) - Traoré (Solomon, 82.)

Honvéd: Gróf - Batik, Lovric, Kálnoki Kis - Heffler, Szendrei, Fousseni (Banó-Szabó, 69.), Ben-Hatira (Májer, 81.), Uzoma - Danilo (Tischler, 89.), Holender

Az Újpest nagy elánnal kezdte a mérkőzést, de lehetőségig sem jutott a jól záró kispestiekkel szemben, akik Holender révén a félidő helyzetét puskázták el a 22. percben. Ezt követően a szünetig kiegyenlített mezőnyjátékot láthattak a nézők, a kapusoknak nem akadt védenivalójuk.

A második játékrész elején egyik csapat sem tudta rákényszeríteni az akaratát a másikra, majd az újpestiek a 65. perc környékén magukhoz ragadták a kezdeményezést. A házigazdák ekkor sorra alakították ki a helyzeteket, de gólt nem tudtak szerezni. A hajrára kijött a szorításból a vendégcsapat, az eredmény azonban nem változott.

A bajnoki szezon mindhárom mérkőzésén döntetlenre végzett egymással az Újpest és a Honvéd, szeptember elején a Szusza Ferenc Stadionban ugyancsak 0-0 lett a végeredmény. Az újpestiek immár sorozatban 14 hazai mérkőzésükön nem kaptak ki: nyolc győzelem mellett hatodszor játszottak döntetlent. A kispestiek egymást követő nyolcadik idegenbeli bajnoki összecsapásukon is nyeretlenek: öt vereség mellett harmadszor szereztek egy pontot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.