Súlyemelés

Súlyemelő Eb - Szuromi Tímea összetettben negyedik a B csoportban

Szakításban és összetettben negyedik, lökésben pedig harmadik lett Szuromi Tímea a súlyemelők georgiai Európa-bajnokságának csütörtöki versenynapján, a női 76 kilogramm B csoportjában.

2019.04.11 15:44ma.hu
hirdetés

A 35 éves magyar emelő, aki rokonterületről, a CrossFitből érkezett a súlyemelésbe, az első fogásnemben a 88 és a 91 kilóval is sikeresen elbánt, a 93 kg viszont már túl nehéznek bizonyult. Lökésben szintén az első két fogása volt eredményes - 107, majd 110 kilón -, a 112 azonban már kifogott rajta. Így is csak ketten kerültek elébe a hétfős társaságból. Összetettben produkált 201 kilója, a szakításhoz hasonlatosan, a negyedik pozícióhoz volt elég - a batumi Eb honlapjának eredményközlése szerint.

Szuromi végső helyezésére a legerősebbeket felvonultató A csoport esti versenyének zárultával derül fény.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.