A focirajongó fia majdnem odaveszett

Életmentő gólt lőtt Hajnal Tamás?

A német Bild is erről cikkezett az ünnepek alatt - A bulvárlap szerint Jens Andernach kisfia, Ben a magyar középpályásnak, Hajnal Tamásnak köszönheti az életét.

2008.12.28 11:12nb1.hu

Történt, hogy apa és fia együtt nézték az Udinese-Dortmund mérkőzést, de a meccs elhúzódott, és Bent az ágyba parancsolta az édesapja. Jó apaként azonban megígérte, hogy ha a sárga-feketék gólt lőnek, felébreszti őt.

Nos, Hajnal Tamás a hosszabbításban megint betalált, így jöhetett az ébresztő, ám amikor Jens Andernach beszaladt fia szobájába, szinte semmit nem látott a rátörő füsttől.

Később kiderült, hogy Ben a zoknijával próbálta tompítani az éjjeli lámpája fényét, később azonban elaludt, és a fuszekli lángra kapott.

- Soha nem felejtem el Hajnalnak, hogy akkor betalált a kapuba - fogadkozott az apa a Bildben. Hajnal csak a laptól értesült az esetről, és mint elmondta: eleinte szomorú volt, amiért nem jutott tovább, de Ben történetét hallva már egyáltalán nem érdekli ez.

- Soha nem felejtem el ezt a gólt, és visszatérve Németországba azon leszek, hogy mielőbb találkozhassak a családdal - mondta honlapunknak Hajnal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.