Szabadidősport

Több mint háromszázan neveztek az idei Tavaszköszöntő futóversenyre

Idén rekordszámú nevezés érkezett.

2019.03.24 00:30ma.hu

Több mint háromszázan neveztek az idei Tavaszköszöntő futóversenyre, amelyet a gazdagréti Dzsungel parkban rendeztek meg - közölte a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) alapítója szombaton az esemény megnyitóján.

Király Nóra azt mondta, a futóversenyre évről évre egyre többen jelentkeznek, idén rekordszámú nevezés érkezett.

Újbuda Önkormányzata fontosnak tartja a rendszeres testmozgást, ezért építették a futópályát - hangsúlyozta, hozzátéve, a XI. kerület más pontjain is vannak sportolási lehetőséget nyújtó létesítmények.

A Ficsak, az Összefogás XI. Sportegyesület és a Gazdagréti Összefogás Egyesült által szervezett rendezvényen a résztvevők korcsoportonként és nemenként külön indultak. A legkisebbeknek 411, a legnagyobbaknak 675 métert kellett teljesíteniük.

A verseny mellett játékos programokkal, ajándékokkal, kézműves sarokkal és ebéddel készültek a családoknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.