Labdarúgás

Guzmicsot a válogatottság is motiválta, amikor a Bratislavához szerződött

Guzmics Richárdot a válogatottság is motiválta, amikor aláírta év végéig szóló szerződését a Slovan Bratislava labdarúgócsapatához.

2019.01.28 23:30MTI

A 31 éves védő a szlovák klub honlapjának elmondta: nagyon szeretett volna olyan csapathoz igazolni, amelynek reális esélye van trófeák megnyerésére, illetve ahonnan jó teljesítményével ismét felhívhatja magára a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a figyelmét.

"Szeretnék újra válogatott lenni" - árulta el a futballista.

Guzmics az elmúlt két évben a kínai Jenpien Funde játékosa volt. A 28-szoros válogatott labdarúgó a 2016-os Európa-bajnokságon a magyar együttes mind a négy mérkőzésén végig pályán volt. A nemzeti együttes legutóbbi 12 találkozóján azonban csak egy alkalommal kapott szerepet: az azóta már menesztett Georges Leekenstől a Skócia elleni, 1-0-ra elveszített hazai felkészülési mérkőzésen tavaly márciusban.

A Slovan Bratislava - amelynek Holman Dávid személyében van másik magyar légiósa is - 18 forduló alatt 48 pontot szerzett. A pozsonyi gárda ezzel az első helyen áll a szlovák élvonalban, nyolc ponttal előzi meg a második dunaszerdahelyi együttest.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.