Több korosztályban

Táncsport magyar bajnokság a MOM Sportban

A magyar bajnokságokat több korosztályban bonyolítják le a gyerektől a felnőttön át a szeniorig.

2019.01.26 00:30MTI

Jövő hétvégén a MOM Sport- és Rendezvényközpontban rendezik meg a táncsport magyar bajnokságot, melyen az is eldől, mely párosok indulhatnak az idei standard és latin tánc Európa- és világbajnokságokon, az ob mellett pedig a Hungarian Dance Open nemzetközi viadalra is sor kerül.

A magyar bajnokságokat több korosztályban bonyolítják le a gyerektől a felnőttön át a szeniorig.

A szervezők tájékoztatása szerint február 2-án, szombaton a latin, a profi standard magyar bajnokságot és a WDSF felnőtt standard nyílt nemzetközi versenyt rendezik, majd vasárnap a standard és a profi latin ob-t, valamint a WDSF felnőtt latin nyílt nemzetközi versenyt.

A latin magyar bajnokság különlegesnek ígérkezik, 2007 után először fordul elő, hogy világbajnoki döntős páros lép parkettre: Andrea Silvestri és Váradi Martina tavaly októberben a legsikeresebb világbajnokságukon egészen a döntőig meneteltek Ostravában, és végül hatodikak lettek. Azt megelőzően, tavaly májusban pedig a Debrecenben rendezett Eb-n is bejutottak a hatos döntőbe, ahol ötödikként zártak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.