Labdarúgás

Fejbe rúgták, majd elájult a kispadon a váci focista

A játékost a Fiumei úti kórházba szállították.

2019.01.20 10:42ma.hu

Már a másodosztályú magyar labdarúgó-klubok között is zajlik a felkészülési szezon. Szombaton több csapat pályára lépett és történt egy brutális sérülés is.

A Vác csapata az RKSK ellen lépett pályára a fővárosban, 3-1-re győztek, de nem lehetett felhőtlen az öröm: egyik próbajátékosuk, az őszt az MTK kölcsönjátékosaként Mosonmagyaróváron töltő Kovács Botond az első félidőben súlyos fejsérülést szenvedett.

A Nemzeti Sport tudósítása szerint egy beadás után az RKSK védője letalpalta Kovács fejét, aki aztán lecserélése után a kispadon el is ájult. A váciaknak a mentő kiérkezésére fél órát kellett várniuk, a játékost ezután a Fiumei úti kórházba szállították.

Azóta kiderült, Kovács agyrázkódást szenvedett, hétfőig megfigyelésre bent tartják a kórházban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.