Internetes népművészet

Nézze meg a legújabb internetes mémet - videóval!

Ezen mindenki berosál!

2019.01.17 15:42ma.hu

Másodpercek alatt felkapta az internet az észak-amerikai amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő New York Jets által bemutatott új vezetőedzőt. Adam Gase három év után küldték el a Miami Dolphins-tól, ám a szenzáció nem ebben van, hanem a férfi szokatlan mimikájában.

De most komolyan, ez egy természetes nézés?


Ugyanis, amikor a sajtó előtt debütált, olyan arcokat vágott, ami felrobbantotta a netet. A felvétel körbejárta a világhálót, és szinte minden pillanata szül újabb mémeket. Sokak szerint a pocsék szezont produkáló Jets elrabolta őt Miamiból, és így próbált jelezni, hogy segítséget kérjen.

Vagy ez?


"Azt se tudom, mi az a mém. Nincs Twitterem, nincs Instagramom, nem járok fel az internetre, még tévét se nézek, csak filmeket. Ja, és újságot sem olvasok. Kizárólag akkor értesülök valamiről, ha valaki más beszél nekem róla" - mondta az Origó szerint Adam Gase, miután felvilágosították róla, hogy ő lett az internet legújabb sztárja.

Ez sem egy átlagos nézés


És az utolsó pillanatban azt hittük, le is fejeli a szomszédját

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.