Felfüggesztve

Elérhetetlenné vált Hosszú Katinka hivatalos weboldala

A katinkahosszu.com oldalt nem törölték, csak átmenetileg felfüggesztették, de azt nem tudni, hogy miért

2019.01.09 19:04ma.hu

Rövid időn belül Hosszú Katinka második weblapját függesztette fel a szolgáltató. Webshopja után már az úszónő hivatalos weboldalát sem lehet elérni.

A tárhelyszolgáltató közlése szerint a katinkahosszu.com oldalt nem törölték, csak átmenetileg felfüggesztették, de azt nem tudni, hogy miért, az Iron Corporation ugyanis nem válaszolt a Privátbankár kérdéseire.

A cégadatbázisban egyelőre nem látszik semmi változás az Iron Corporation körül, de a 2017-es beszámoló továbbra sincs bent.

A hvg azt írta, nincs kizárva, hogy a honlapok leállásának hátterében Hosszú és korábbi edző-férje, Shane Tusup válása állhat. A lap emlékeztetett arra, hogy a válóper jelenleg is tart, az ajándéktárgyak forgalmazására szakosodott web­­shopnak pedig Tusup a tulajdonosa, így valószínű, hogy a kft. üzemeltetéséről nem tudtak megállapodni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.